Paul Stevens

Vanuit ons moeder­bedrijf Paul Stevens sierstaal en toegangs­techniek kwam steeds vaker de vraag of er op maat gemaakte intercom-systemen zijn.

Omdat wij alle tech­nische kennis, machines en gereed­schappen in huis hebben was het voor ons een logische stap om dit te gaan verzorgen.

Design Intercom

Design Intercom

Door onze jaren­lange kennis van toegangs­poorten hebben wij vele intercom-systemen gezien en weten we precies wat mogelijk is.

Of het nu gaat om alleen een paneel met camera en een deurbel, of een zeer uitgebreid intercom-systeem van alle opties voorzien, Design Intercom ontwerpt, maakt en installeert het.

Design Intercom

Alle onderdelen goed op elkaar afgestemd

Onze ervaring leert om alleen goede onderdelen te gebruiken. Intercom-systemen bevinden zich in bijna alle gevallen buiten.

Alle gekozen technische toe­voegingen zoals camera's, finger-tags, key-readers worden met de hand in het systeem gemon­teerd en daarna grondig getest. Zodat u zeker weet dat alles werkt. En blijft werken.

Goed om te weten is dat alle intercom-systemen water- en zonbestendig zijn.

Design Intercom

Plaatsen en installeren is een vak apart

Op de vooraf afgesproken datum komen wij uw intercom-systeem plaatsen en af­monteren. Ook hier vind wederom een controle plaats.

Na het instal­leren nemen we alle mogelijk­heden en uit te voeren hande­lingen aandachtig met u door. Mocht u toch nog met een vraag zitten of bent u iets vergeten, weet dat wij u graag het nog­maals uitleggen.

Design Intercom
Design IntercomDesign IntercomDesign IntercomDesign Intercom
contact

Bent u geïnteresseerd of wilt u meer weten?

Bel 035 582 84 25 of vul het contact­formulier in.

contact
Door op ‘Accepteer’ te klikken gaat u akkoord met het plaatsen van onze cookies.