Design IntercomDesign IntercomDesign IntercomDesign Intercom
LUISTEREN

Wij laten u aan het woord

Luisteren om te horen. We nemen alle de tijd om uw wensen en ideeën te verza­melen. Samen met onze exper­tise vertalen we deze twee tot een voor­lopig ontwerp.

Ook hier alle tijd om tot een keuze te komen hoe uw intercom-systeem er uit gaat zien.

Design Intercom
DESIGN

Ontwerpen met huiswerk

Tijd om de schetsen om te zetten naar een echt design. We gebruiken hiervoor geavan­ceerde 3D-program­matuur die waarheids­getrouw het ontwerp laat zien in de bestaande situatie.

Hierdoor is goed te zien wat de verhou­dingen zijn, welke kleuren goed uitkomen en simpel­weg of het mooi is. Na uw akkoord op het design gaan de 3D-bestanden naar onze machines en worden deze gemaakt.

Design Intercom
MAKEN

De juiste materialen samenbrengen

Veel onderdelen worden overigens gewoon met de hand gemaakt. Dit komt omdat elk intercom-systeem uniek is. Er is geen tweede exemplaar.

Alle gekozen technische toe­voegingen zoals camera's, finger-tags, key-readers worden met de hand in het systeem gemon­teerd en daarna grondig getest. Zodat u zeker weet dat alles werkt. En blijft werken.

Goed om te weten is dat alle intercom-systemen water- en zonbestendig zijn.

Design Intercom
PLAATSEN

Plaatsen en installeren is een vak apart

Op de vooraf afgesproken datum komen wij uw intercom-systeem plaatsen en af­monteren. Ook hier vind wederom een controle plaats.

Na het instal­leren nemen we alle mogelijk­heden en uit te voeren hande­lingen aandachtig met u door. Mocht u toch nog met een vraag zitten of bent u iets vergeten, weet dat wij u graag het nog­maals uitleggen.

Design Intercom
contact

Bent u geïnteresseerd of wilt u meer weten?

Bel 035 582 84 25 of vul het contact­formulier in.

contact
Door op ‘Accepteer’ te klikken gaat u akkoord met het plaatsen van onze cookies.